Масло ячменю - містить незамінні амінокислоти.
Міститься в маслі ячменю нерозчинна клітковина в поєднанні з вхідними в склад ячмінного зерна вітамінами групи B стимулює процес травлення, активізує просування їжі по шлунково-кишковому тракту, сприяючи очищенню організму від «поганого» холестерину, накопичених шлаків і токсинів. Крім того, в поєднанні з містяться в маслі ячменю холін (вітамін В4) має виражену жовчогінну дію, запобігаючи утворенню каменів у печінці та жовчному міхурі. Водорозчинні бета-глюкановые волокна, якими особливо багата масло ячменю, є відмінним живильним середовищем для корисної кишкової мікрофлори, а в комплексі з вітамінами Е, А, B2 і B3 надають захисну обволікаючу і ранозагоювальну дію на уражені запальним процесом слизові оболонки шлунка і кишечника. В связи с вышеописанными свойствами биохимических компонентов регулярное употребление ячменного масла полезно для профилактики и в составе комплексного лечения таких заболеваний, как гастриты, язва желудка и двенадцатиперстной кишки, колит, энтероколит, холецистит, гастродуоденит, воспалительные заболевания печени и желчевыводящих путей, жировая дистрофия печени, цирроз, диарея. Введение в рацион применения масла ячменя, принесет также ощутимую пользу при лечении запоров, дисбактериоза, пищевых интоксикаций, гельминтозов (аскаридоз и др.).
· Полезное в регуляции сахара в крови
· Має властивості, що знижують рівень холестерину
· Може використовуватися як внутрішньо, так і зовнішньо для масажу
Відмінно зміцнює кісткову і хрящову тканини, має бактерицидні та протизапальні властивості, масло ячменю потрібно приймати людям, що страждають на захворювання кісток і суглобів (остеопороз, подагра, артрит, артроз, суглобової ревматизми ін).
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | БЕТ |
Інформація для замовлення
- Ціна: 127 ₴