Кориця широко використовується в різних напрямках кулінарії. Варто відзначити, це те що мелена кориця входить до складу багатьох сумішей прянощів таких як каррі, для маринування риби та ін.
Корицю застосовують для ароматизації маринадів і соусів, додають в рибні та м'ясні страви, хлібобулочні та кондитерські вироби. Мелену корицю почали додавати в ковбаси, сири, сальтисони, паштети, морозиво, сир, а також при приготуванні пряної риби, як оселедець, кілька та іншої дрібної риби.
Прекрасно поєднується кориця з яблуками, грушами, гарбузом і вишнею.
Рекомендовано додати мелену корицю за 10-15 хвилин до готовності, а при смаженні продуктів на грилі або вугіллі додавати перед жаренням.
Інформація для замовлення
- Ціна: 35 ₴